снимка БулфотоРумен Радев е популист.Никой не е изненадан, че ще се

...
снимка БулфотоРумен Радев е популист.Никой не е изненадан, че ще се
Коментари Харесай

Плевнелиев: Румен Радев е популист, който се подиграва на собствената си партия

снимка Булфото

Румен Радев е популист.

Никой не е сюрпризиран, че ще се кандидатира още веднъж, само че го разгласи по недемократичен метод. Той се подигра на личната си политическа партия, самоназначи се за втори мандат ". Това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по Нова тв Росен Плевнелиев, президент на Република България от 2012 до 2017г..

" Подадох му ръка и желаех да му оказа помощ, надявах се да се поучи от грешките на предшествениците си. Имаме президент популист генерал-русофил, който води борба за властта ", счита той.

" Радев само води борба против държавното управление, обслужвайки личната си партия, която е в съпротива. Един президент не се мери по рейтинга, а по напредъка и триумфа в обществото. Радев не ни оказва помощ по пътя към европейското и демократично развиване на България ", разяснява Плевнелиев.

Според него Румен Радев осъзнава, че не може да има втори мандат без поддръжката на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи и си дава сметка, че неговата орис ще се реши на парламентарните избори, не на президентските.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР